Pretraga
Nova Borba
Pretraga
Pretraga
Pretraga
DSS uzvraća Čanku: TI SI VELIKO DEBELO G..NO!

Foto: vaseljenska.com

DSS uzvraća Čanku: TI SI VELIKO DEBELO G..NO!

Visoki funkcioner DSS-a odgovorio je lideru LSV-a na komentare u vezi sa "nesposobnošću" Vojsilava Koštunice posle petooktobarskog prevrata.

Srbija
Izvor: Agencije, Nova borba, Informer

Nenad Čanak ranije je izjavio da je Vojislav Koštunica posle dolaska na vlast 2000. godine bio navodni „eskponent više službi“, a takvu vest nisu nimalo lako primili u bivšoj stranci nekadašnjeg predsednika i premijera naše zemlje.

Izgleda da je to najteže palo Borku Iliću, predsedniku Gradskog odbora DSS-a u Novom Sadu i visokom funkcioneru te parlamentarne stranke, koji je u izjavi za list "Informer" kazao da je svima poznato da je Čanak kafanski kavgadžija, vozač sanki u centru Novog Sada kada snega nema, i da je veliko „gov*o“.

"Vojislav Koštunica je čovek i državnik, pristojan gospodin. Sve što nije Nenad Čanak, političko dete crvene buržoazije i debelo gov*o", uzrujano i sa dosta emocija odgovorio je lider novosadskih DSS-ovaca lideru ligaša.

Nenad Čanak je danas, kao i u više navrata tokom svoje političke karijere, optužio Vojislava Koštunicu da nije želeo da napravi „raskid s Miloševićevim režimom“, a kako je kazao, sve zbog navodnog ruskog uticaja.

"Vojislav Koštunica nije bio eksponent samo jedne službe iz samo jedne države. Iz svakog njegovog poteza se osećao ruski uticaj i taj ruski uticaj se oseća i danas iz delovanja niza veoma aktivnih političara", kazao je Čanak.