Pretraga
Nova Borba
Pretraga
Pretraga
Pretraga
Dveri POZAJMLJUJU dva poslanika Sandi, na pomolu novi POSLANIČKI KLUB?

Foto: srbin.info

Dveri POZAJMLJUJU dva poslanika Sandi, na pomolu novi POSLANIČKI KLUB?

Na pozajmici bi bili Miladin Ševarlić i Marija Janjušević Nedić

Srbija
Autor: NB

Prema saznanjima Nove borbe, Dveri planiraju da “ustupe” svoja dva poslanika koleginici Sandi Rašković Ivić koja bi zajedno sa Đorđem Vukadinovićem i Slavišom Ristićem formirala poslanički klub.

Tako bi, prema informacijama koje je naša redakcija dobila, Miladin Ševarlić i Marija Janjušević Nedić mogli da postanu deo poslaničkog kluba Sanda Rašković Ivić.

“O gospođi Janjušević i gospodinu Ševarliću imam najbolje moguće mišljenje. To su sjajni ljudi, bilo bi divno raditi sa njima, ali zaista mi nije palo na pamet da bilo koga otimam od Dveri, koje poštujem”, rekla nam je Sanda Rašković Ivić.

Lepim mišljenjem uzvraća i Miladin Ševarlić koji je za Novu borbu rekao da Sandu Rašković Ivić veoma ceni, ali da ne može da komentariše takve navode jer nije obavešten, a kako je u tom trenutku bio sam u skupštinskim klupama, nije mogao da proveri ovu informaciju sa kolegama.

“Sa mnom niko nije razgovarao, ja cenim gospođu Sandu, ali ja sam nestranački poslanik i u krajnjoj instanci sam donosim odluke”, rekao nam je Ševarlić.

Još samostalnih poslanika

Inače, poslanik DSS Milan Lapčević je danas obavestio predsednicu Skupštine Srbije Maju Gojković da će tri poslanika DSS nastupati mimo dosadašnje poslaničke grupe. Uz Lapčevića, poslanici DSS su Gorica Gajić i Dejan Šulkić.

Bez obzira na to što će sada biti samostalni poslanici, male su šanse da formiraju poslanički klub sa Rašković Ivić, jer kako nam je sama rekla “cilj cele ove ujdurme i gužve jeste bio gašenje poslaničkog kluba i prebacivanje glavnog mikrofona u centralu stranke, a ne u skupštinu kako je bilo do sada”.