Pretraga
Nova Borba
Pretraga
Pretraga
Pretraga
DVERI PRETE NOVOJ BORBI- BRUTALAN pokušaj CENZURE!

Ilustracija

DVERI PRETE NOVOJ BORBI- BRUTALAN pokušaj CENZURE!

Nakon teksta o saradnji CIA i potpredsednice DVERI, Jasmine Vujić, na redakcijski mejl stigla nam je elektronska poruka od Jugoslava Kiprijajovića iz te stranke.

Srbija
Autor: Nb

Izgleda da u Srbiji ni Vučić ni opozicija ne trpe kritiku! Ovoga puta meta pokušaja cenzure je portal Nova Borba.

Nakon teksta o saradnji CIA i potpredsednice DVERI, Jasmine Vujić, na redakcijski mejl stigla nam je elektronska poruka od Jugoslava Kiprijajovića iz te stranke.

Sadržaj i ton elektronske poruke koju smo primili od gospodina Jugoslava je iznenađujući imajući u vidu dosadašnju korektnu saradnju sa strankom DVERI, te brojnim izjavamai intervujima njihovih funkcionera koje su objavljene na našem portalu.

Gospodin Kiprijanović u svom mejlu kaže:

“Poštovani,

U objavi na vašem portalu koja se nalazi na adresi

http://novaborba.co.rs/srbija/americki-papiri-doku...

neovlašćeno ste za ilustraciju iskoristili fotografiju koja pripada fundusu fotografija za korišćenje uz dozvolu Informativne službe Dveri.

S obzirom da niste tražili odobrenje za korišćenje i adaptaciju, zahtevamo da momentalno uklonite ilustraciju iz objave, da ne bismo pokretali postupak protiv vašeg odgovornog lica.

Takođe, sa nestrpljenjem očekujemo objavljivanje dokumenata koji ste ekskluzivno najavili, kako bismo pokrenuli druge postupke zbog iznošenja kleveta i neosnovanog rušenja ugleda Srpskog pokreta Dveri u javnosti.”

Pored gospodina Jugoslava, do sada nam se na ovako neprofesionalan način obratio samo bivši fratar a sada lažni pravoslavni vladika- Bonifacije iz Zagreba, no to je već problem nivoa komunikacije

Predmetnu ilustraciju smo zamenili vrlo lako, ali nas zaista čudi, brine i plaši drugi deo, gde se pre objavljivanja određenog dokumenta PRETI javnom glasilu.

Takođe nas čudi činjenica da nam se nije obratila pomenuta profesorka Vujić, potpredsednica DVERI, o kojoj posedujemo prvoklasne dokaze o saradnji sa američkom CIA. Logično bi bilo da ona kaže koju reč o našoj tvrdnji i saznanju.

Naravno, zbog naših čitalaca, kojima smo dali obećanje, a nikako zbog gospodina Jugoslava, uskoro ćemo objaviti dokumente na koje smo se pozvali.

Moramo obećati još nešto:Posedujemo još mnogo materijala o prepoštenom busanju u “srbska” ili "evrofanatična" prsa koje je debelo plaćeno američkim dolarima, i uskoro ćemo ga učiniti dostupnim.

 


Mikele Corleone:  
Stvarno je jadno vise i tuzno kakvi ste likovi ,zasto ne pisete o radi Dveri u parlamentu ? Cim pocnu sa pitanjima Supermenu ,V....u vi ih opet kao napadate. Zbog takvih smo tu gde jesmo.

24.10.2016 02:39h    36     36