Pretraga
Nova Borba
Pretraga
Pretraga
Pretraga
EPILOG Povređenog profesora pretukao koleginicin momak, zato što ju je VREĐAO

Foto: Facebook

EPILOG Povređenog profesora pretukao koleginicin momak, zato što ju je VREĐAO

Profesora nisu pretukli zbog stavova sa njegovog bloga.

Srbija
Autor: Blic, Pink

Šefica biroa za saradnju sa medijima MUP-a biljana Popović Ivković kazala je da professor goran Herling iz Kovačice nije pretučen zbog politike.

Ona je rekla da je motiv napada na njega privatni sukob, te da je policija brzo našla i uhapsila osumnjičenog Leonarda Pastora, protiv kog će biti podneta krivična prijava za nanošenje teških telesnih povreda.

"Zbog brojnih spekulacija u javnosti, moram da kažem: Herling je zapravo obmanuo javnost iznoseći u medijima kako su to navodno učinile fašističke grupe, političke organizacije, politički neistomišljenici i slično. Ovde je reč isključivo o privatnom sukobu. Profesor Herling je došao u sukob sa svojom koleginicom u gimaniziji u kojoj radi, vređao je i omalovažavao i potom je njen mladić rešio da se obračuna sa njim i to je kompletna istina", rekla je Ivković.

Kako je preneo “Blic”, iako su prijatelji profesora sumnjali da su ga pretukli fašisti zbog njegovih stavova, to je ipak uradio dečko koleginice Aleksandre Mijailoviću, koju je on u zbornici istog dana kada je pretučen u zbornici nazvao narkomankom.