Pretraga
Nova Borba
Pretraga
Pretraga
Pretraga
Er Srbija na Tajms skveru

Foto: Tanjug/ screenshot

Er Srbija na Tajms skveru

Po prvi put srpska nacionalna avio-kompanija reklamira se na jednom od brojnih reklamnih panoa, na jednoj od najposećenijih svetskih turističkih atrakcija - njujorškom Tajms skveru.

Srbija
Izvor: Tanjug

Promoterke u majicama sa logom našeg avioprevoznika delile su juče promotivni materijal, a na Tajms skveru bili su i ministarka saobraćaja, građevinarstva i infrastrukture Zorana Mihajlović, gradonačelnik Beograda Siniša Mali, generalni direktor Er Srbije Dane Kondić.

"Ponosni smo na našu nacionalnu avio-kompaniju Er Srbiju' i ponosni smo što smo danas ovde gde je centar sveta", rekla je Mihajlović.

Ona je ponovo poručila da se nada da Njujork neće biti jedina destincija u Americi do koje će leteti "Er Srbija".

I gradonačelnik Beograda Siniša Mali, koji je i predsednik Nadzornog odbora Er Srbije, ponosan je što su, kako kaže, Er Srbija, Beograd i Srbija ponovo "broj jedan" u SAD.

"Tajms skver je centar Njujorka, Njujork je centar Amerike, a danas je u centru Njujorka i Amerike Beograd glavna tema", rekao je Mali.

Generalni direktor Er Srbije Dane Kondić rekao je da reklama promoviše kompaniju i našu zemlju, jer je cilj upravo da što više ljudi dođe u Srbiju.

"Danas je Srbija centar sveta", rekao je Kondić.

Avion Er Srbije je u četvrtak, 24 godine posle poslednjeg leta JAT-a za Njujork, direktno leteo iz Beograda za tu svetsku metropolu.