Pretraga
Nova Borba
Pretraga
Pretraga
Pretraga
FRKA sa investicijama! NAPREDNJACI BESNE NA DEMOKRATE: Terate nam investitore!

Ilustracija: Nova borba

FRKA sa investicijama! NAPREDNJACI BESNE NA DEMOKRATE: Terate nam investitore!

"U Beogradu se teraju investitori lažima izrežiranim u Demokratskoj stranci"

Srbija
Izvor: Nova borba

Beogradski odbor Srpske napredne stranke ističe da članovi Demokratske stranke na čelu sa narodnim poslanikom i liderom DS-a u našem najvećem gradu Balošom Božovićem kontinuiranim "lažima" nastavljaju da teraju investitore iz srpske prestonice, a samim tim i iz čitave Srbije.

"Sramno je što Božović pominje javni interes i brigu o građanima, kada su upravo njegovi stranački saborci brinuli isključivo o vlastitom interesu za vreme njihove vladavine. Jedini interes koji poznaje Demokratska stranka je kako i na koji način oteti pašnjak na Vračaru i napraviti velelepnu zgradu - građani od toga nemaju korist", navedeno je u saopštenju SNS-a.

U tom saopštenju se ističe i da demokratama smeta što je projekat "Beograd na vodi" realnost.

"To projekat koji upošljava srpsku građevinsku industriju, što od Beograda i Srbije pravi turističku atrakciju. Demokratskoj stranci smeta što će ovaj projekat uposliti preko 13.000 ljudi", ističe se u saopštenju.

Balša Božović ranije je izjavio da će DS u narednih mesec dana izaći sa rešenjem šta je to što će se sa istom količinom novca napraviti umesto "Beograda na vodi" i što će biti u javnom interesu.