Pretraga
Nova Borba
Pretraga
Pretraga
Pretraga
Glumica u policiji zbog pretnji smrću i komentara o PATRIJARHU PAVLU

Foto: youtube/screenshot

Glumica u policiji zbog pretnji smrću i komentara o PATRIJARHU PAVLU

Glumica bila u šoku zbog inicijative da patrijarh Pavle bude proglašen za sveca, sad je u šoku zbog pretnji smrću koje je dobila zbog te izjave.

Srbija
Izvor: Alo

U julu je Srna Lango podigla veliku prašinu kada je na svojoj Fejsbuk stranici kritikovala predlog da se patrijarh Pavle proglasi za sveca, a nakon toga je usledila gomila negativnih komentara i najostrašćeniji su čak glumici pretili smrću, što je Lango prijavila policiji.

Foto: youtube

Da podsetimo, sve je počelo nakon ovog Srninog statusa o patrijarhu Pavlu:

– Svetac, jer je išao tramvajem i retko jeo? Možda je i češće jeo, al’ ga hteo metabolizam, ne znam. Pa, da proglasimo onda celu Srbiju konačno svetom, sve ponaosob, jerbo mislim da i ređe jedu a gradskim prevozom taljigaju svakako. O blagosiljanju mržnje onomad uz kandilo, da ne počinjem. Čuj, svetac!

Nakon brojnih kritika Srna je obrisala ovu poruku, ali su uvrede i pretnje nastavile da stižu.

– Ne znam ko mi preti, i nije mi nimalo prijatno. Nisam htela bilo koga da povredim, već samo da iznesem svoj stav – rekla je Lango za “Alo” i dodala da je podnela prijavu, kao i da je saslušana u policiji.

 


bordzija:  
Dali je itko Srni Lango dirao nekoga od katoličkih kardinala, a nedaj bože da su joj dirnuli Stepinca. Apropo patrijarhove skromnosti, jeste bio je skroman i nikada nije želeo ništa više no što mu pripada, a to je porcija, kašika, drvena stolica isto takav sto, krevet ništa bolji od vašeg i našeg, a luksuzne automobile je koristio samo kada je išao u inostranstvo. Tvrdim i ja da je bio jedini živi svetac Srbije.

12.10.2016 00:34h    42     45