Pretraga
Nova Borba
Pretraga
Pretraga
Pretraga
GRUJIČIĆ UZVRAĆA ĆAMILU: "Tebi je idol NASER ORIĆ, onaj isti koji je UBIO MOG OCA"

Ilustracija: novosti.rs

GRUJIČIĆ UZVRAĆA ĆAMILU: "Tebi je idol NASER ORIĆ, onaj isti koji je UBIO MOG OCA"

Grujičić je poručio Ćamilu Durakoviću da ne priča vrednostima multikulturalnosti, pošto je poznato da mu je idol osumnjičen za genocid!

Srbija
Izvor: Agencije

"Ćamil Duraković vodi medijski rat protiv mene i protiv budućnosti Srebrenice koristeći laži i niske udarce, što je odlika nedovršene i površne ličnosti, znanja na nivou srednjoškolaca", napisao je srpski kandidat za načelnika Srebrenice Mladen Grujičić na Fejsbuku.

On je javno pozvao Durakovića da pokaže svoju diplomu i obrazovanje, radno iskustvo i stvaralaštvo u bilo kojoj sferi života.

"Ćamil je čovek sklon aferama, od Šatorskog naselja do krađe struje, kontroverzna ličnost koja se prikazuje u skroz drugom izdanju nego što jeste, tip osobe sklone manipulacijama i izmišljanjima", napisao je Grujičić, javno pozivajući Durakovića da pokaže svoju diplomu, radno iskustvo i stvaralaštvo u bilo kojoj sferi javnog života.

Grujičić ističe da je Duraković ne neguje ideje istinske multietničnosti, pošto mu je idol Naser Orić, za koga Grujičić kaže da mu je "uvio ova i porodicu",

"On ne želi da se suoči sa realnošću, i ja ga pozivam da prihvati poraz i pruži ruku, da popijemo kafu i da idemo zajedno politikom razvoja Srebrenice. Plašim se da on medijskim ratom pokušava da izazove neke nove šatore i odlazak Bošnjaka sa ovih prostora. Nije Ćamil Srebrenica, niti je Ćamil bošnjački narod. Ja sam ono što jesam, a vreme je sud onog što sam obećao narodu. Zato pozivam Bošnjake na dogovor, da idemo dalje i počnemo da radimo", napisao je Grujičić.