Pretraga
Nova Borba
Pretraga
Pretraga
Pretraga
Grupa DROGIRANIH MLADIĆA napravila haos u KRAGUJEVCU!

Ilustracija: nadlanu.com

Grupa DROGIRANIH MLADIĆA napravila haos u KRAGUJEVCU!

Opšti haos u Kragujevcu nastao je u kada je na ulici izboden maloletnik.

Srbija
Izvor: Novosti.rs

Kragujevčanin U. Đ. (22) tereti se za krivično delo teško ubistvo u pokušaju i njemu je, posle salušanja pred Višim javnim tužilaštvom, određen pritvor, posle tuče koja se dogodila u noći između subote i nedelje, kada je nožem uboden jedan petnaestogodišnjak.

U kragujevačkom Višem javnom tužilaštvo saslušani su još i 22-ogodišnji P.Š, koji se tereti za omogućavanje uživanja opojnih droga u iznamljenom stanu, dok se A. G. (21) i D. D. (24) terete za učestvovanje u tuči. d

Na saslušanju se nije pojavio D. D. jer je i sam povređen u napadu četiri mladića koja su u subotu, dva sata iza ponoći, na Đačkom trgu u Kragujevcu povredili tri maloletne osobe.

List "Nonosti" javlja da je tom prilikom nožem u leđa uboden petnaestogodinji učenik koji je zadobio tešku telesnu povredu opasnu po život, jer mu je probijena plućna maramica.

On je hospitalizovan u Kliničkom centru Kragujevac (KCK), dok su druga dvojica maloletnika zadobili ubode po leđima i rukama.

Policija je ranije saopštila da su se napadači, nakon izvršenog grivičnog dela, zabarikadirali u iznajmljenom stanu u obližnjoj zgradi u kome ih je policija uhapsila.

Pretresom stana policija je pronašla nož za koji se sumnja da je korišćen u tuči kao i dva grama marihuane pripremljne za upotrebu.