Pretraga
Nova Borba
Pretraga
Pretraga
Pretraga
HIT! NAPREDNJAK OTVORIO DUŠU "Veliki sam FAN VUČIĆA, ali u SNS su GUZIČARI...."

Foto: Facebook/Tanjug

HIT! NAPREDNJAK OTVORIO DUŠU "Veliki sam FAN VUČIĆA, ali u SNS su GUZIČARI...."

Čovek koji je smislio niz do sada neviđenih epiteta za stanačke kolege.

Srbija
Autor: Nova Borba

Zoran Bikić, lokalni funkcioner Srpske napredne stranke iz Siriga, zapalio je javnost na „Facebook-u“ govoreći otvoreno o stranci u kojoj je osam godina član.

On je kazao da poštuje Vučićev rad i da podržava premijera, ali da su pošteni u stranci skrajnuti, a mnoge druge partijske kolege opisao je kao guzičare, ulizivače, pa čak i primače.


Bikićevo pismo Foto: Facebook

“Ne slažem se u mnogim pravcima, ali premijer radi veoma dobro. Kao stranka ima svakakvih od guzičara do ulizivača, pa čak i primača u stranci koja je trenutno na vlasti sad ima preletača uglavnom zbog posla koji dobijaju šakom i kapom”, napisao je Bikić.

Dodao je da je druga strana SNS poštena i da je na strani naprednjaka koji od stranke nisu dobili posao.

“Zato sam ja ovaj naprednjak što se ne guzičam a veći sam naprednjak od svih tih guzičara. Meni je čast što sam odbornik u mesnom savetu Sirig narod me izabrao a dobio sam tu čast da pomognem selu”, dodao je on.

Post koji je objavio imao je desetine gramatičkih grešaka, a u jednom kasnijem sada već slavni naprednjak rekao je da ga nije briga što ga optužuju da je nepismen, te da će nastaviti da piše “zapaljive” tekstove.