Pretraga
Nova Borba
Pretraga
Pretraga
Pretraga
IDE KESIĆEVA EMISIJA VEČERAS: Evo njegove poruke za one koji bi da ga hapse!

YT Printscreen

IDE KESIĆEVA EMISIJA VEČERAS: Evo njegove poruke za one koji bi da ga hapse!

Iako je bilo dosta spekulacija u vezi sa odlaganjem prve epizode, "24 minuta" će se emitovati, a Kesić donosi odgovor onima koji žele da ga hapse.

Srbija
Izvor: B92

Prve emisija nove sezone "24 minuta sa Zoranom Kesićem" emitovaće se večeras, a autor se u izjavio za B92 osvrnuo na želju naroda, poslavši poruku onima koji žele da ga hapse.

"Ovo je emisija koja je održala referendum o datumu početka nove sezone. Na referendumu se čak 99,8 odsto gledalaca izjasnilo da datum ostane 1. oktobar i poštujući želju naroda - evo nas. A, svima onima koji prete da će da me privedu zbog ovog referenduma, jasno i glasno poručujemo: Možete da uhapsite mene, ali ne možete da uhapsite i mene i sve naše gledaoce koji su glasali. Mislim, ne možete, možete, ali među nama rečeno, ako već hapsite, hapsite gledaoce, šta ću vam ja, nisam ja ništa...", poručio je Kesić u svom stilu.

Nagađanja u vezi sa odlaganjem emitovanje prve epizode, koja je trebala da ide prošle sedmice pala su u vodu. Očito je da su Kesić i uredništo B92 pronašli zajednički jezik.