Pretraga
Nova Borba
Pretraga
Pretraga
Pretraga
"Ja sam čitao Šekspira i Dostojevskog, NISAM JA STARLETA, PA DA NE MOGU O POLITICI!"

Nikola Đuričko/ Foto: N1

"Ja sam čitao Šekspira i Dostojevskog, NISAM JA STARLETA, PA DA NE MOGU O POLITICI!"

Poznati srpski glumac Nikola Đuričko rekao je da je pravo svakog slobodnog čoveka da iznosi svoje političke stavove.

Srbija
Izvor: N1

“Mene uvredi kad kažu: Šta imaju glumci da se mešaju u politiku. Pa nisam ja starleta sine moj, ja sam čitao Šekspira, čitao sam Dostojevskoj, imam neki stav o životu. Imam puno pravo kao građanin da iznesem svoje mišljenje a to što sam glumac je prednost jer mediji pažljivije slušaju”, rekao je slavni glumac Nikola Đuričko gostujući na televiziji N1.

Prema njegovom stavu, pravo da pričaju o politici imaju svi slobodni građani, kako glumci, tako i učitelji, omladinci i drugi.

“Čak i da imamo pogrešan stav, imamo pravo da pričamo a ne da nas neko ućutkuje!”, smatra Đuričko i dodaje da je primetio da veliki broj njegovih kolega "utanji" glas kada pričaju o toj temi jer se boje prisluškivanja i kasnijih posledica.

“Ja neću da popuštam tom strahu kod sebe. Kao neko ko ima priliku da kaže nešto što je polupristojno i normalno”, zaključio je Đuričko.

 


Nenad:  
Da mi ostali smo citali samo jelovnik... Uvek nam sole pamet oni koji ne zive od svog rada a mi smo duzni da ih izdrzavamo jer oni su "Elita", jos se ljute ako mi ne zelimo to da gledmo sto oni rade.. Bilo bi dobro da se zapitaju zasto ljudi ne gledaju to..

28.10.2016 11:56h    49     135


Fidelito:  
Koji glupav botovski komentar. Ti sine ako ne gledas pozoriste nemoj se time hvaliti. Uzaaaaaasssss

28.10.2016 19:30h    121     41


jelena:  
nekada sam ga obožavala zbog njegovog umiljatog pogleda i uopšte vrsne glume. a onda je taj isti đuričko kao uspešan i popularan glumac sebi dozvolio da igra u onakvom filmu anđeline žoli, a sada se još hvali i da je čitao šekspira. kakvi loši potezi.....ja tebi, sine, više ne bih tapšala, ni ja nisam starleta

29.10.2016 19:22h    59     59