Pretraga
Nova Borba
Pretraga
Pretraga
Pretraga
JAVNOST U ČUDU: Saobraćajci vezali i maltretirali ženu! (VIDEO)

Foto: YT printscreen

JAVNOST U ČUDU: Saobraćajci vezali i maltretirali ženu! (VIDEO)

Snimak na kome se vidi da saobraćajna policija drži na zemlji ženu vezanih ruku pokrenula je pravu buru nezadovoljstva na društvenim mrežama.

Srbija
Izvor: Blic, alo.rs

Za snimak se veruje da je nastao preksinoć u Višnjičkoj ulici u Beogradu, a na njemu se mogu videti policajci saobraćajne patrole, koji drže na zemlji ženu vezanih ruku dok jedan od njih odgurava muškarca koji ih snima mobilnim telefonom.

List "Blic" navodo da im je iz MUP-a rečeno da su preduzete sve mere da se istraže detalji ovog slučaja i utvrde eventualni propusti policajaca.

Iako je na fejsbuku objavljeno da se incident dogodio u jednom selu u Vojvodini, iz MUP-a nam je rečeno da je slučaj zabeležen u Višnjičkoj Banji.

Na snimku koji je objavljen na društvenim mrežama jasno se vidi nekoliko policajaca koji drže ženu oborenu na zemlji i privode je dok posmatrači negoduju zbog načina njihovog postupanja. Nakon toga jedan od policajaca grubo odgurava jednog od prisutnih građana dok drugi policajac na kraju snimka sprečava prolaznika koji je zabeležio ceo incident mobilnim telefonom, da nastavi sa snimanjem.

Po društvenim mrežama ljudi nagađaju da je saobraćajna policija posegla za nepopularnim metodama jer automobli koji je vozila vezna žena nije imao zimske gume, a iz policije tvrde da je ona odbila da se podvrgne alko-testu.

"Događaju koji se vidi na snimku prethodila je kontrola u kojoj je jedna od učesnica u saobraćaju odbila da se podvrgne alkotestiranju, nakon čega su pripadnici policije primenili zakonska ovlašćenja kako bi je priveli u stanicu. Sektor unutrašnje kontrole je već započeo istragu povodom snimka koji se pojavio na društvenim mrežama, a na kome se vidi postupanje policije prilikom kontrole učesnika u saobraćaju u Višnjičkoj banji u Beogradu", navodi se u odgovoru MUP-a za "Blic".

 


Jeli ?:  
Pa šta ako je žena mora poštovati zakon i naredbe policije kada je u postupku...kao i svi drugi a ako nepoštuje imaju pravo da je prisile. Ja im odobravam nisam policajac samo sam za jednakost i poštovanje zakona.

10.11.2016 20:39h    35     37