Pretraga
Nova Borba
Pretraga
Pretraga
Pretraga
Još nema sednice vrha SNS o novoj vladi?

Foto: wikimedia.org

Još nema sednice vrha SNS o novoj vladi?

Srpska napredna stranka demantovala je navode medija da je za sinoć zakazan sastanak vrha stranke kako bi bio potvrđen predlog Aleksandra Vučića za novi kabinet.

Srbija
Izvor: N1, NB

Kako prenosi N1 još uvek nema potvrde o sednici Predsedništva naprednjaka na kojoj bi bila potvrđena personalna rešenja za svako ministarstvo u novoj vladi.

Podsetimo, “Večernje novosti” juče su prenele da će se vrh SNS sastati u nedelju uveče i da će tada Vučić predložiti sve minister.

S druge strane, zamenica predsednika SPS Slavica Đukić Dejanović rekla je juče da očekuje da proces formiranja vlade u parlamentu počne tokom ove nedelje.

Dok je ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović zatražio strpljenje i rekao da će “sve razviti” u narednih nekoliko dana.

“Budite strpljivi, u narednih par dana očekujem da će se sve razviti, ali s obzirom da smo još uvek u svim zakonskim rokovima, premijer će svakako u narednom periodu, vrlo brzo, obznaniti imena svih onih koje predlaže da budu u sastavu nove Vlade, i mislim da tu nema potrebe da se ljudi previše uzbuđuju”, rekao je Stefanović.