Pretraga
Nova Borba
Pretraga
Pretraga
Pretraga
Jovanović: Ako težimo vrednostima 5. oktobra, stavimo TAČKU NA SAVAMALU i ostale GLUPOSTI

Foto: kurir.rs

Jovanović: Ako težimo vrednostima 5. oktobra, stavimo TAČKU NA SAVAMALU i ostale GLUPOSTI

Lider Liberalno demokratske partije Čedomir Jovanović smatra da je potpredsednik vlade Rasim Ljajić u pravu kada kaže da aktuelna vlast nastavlja vrednosti 5. oktobra.

Srbija
Izvor: Danas/ N1

Jovanović, kako prensi N1, objašnjava da je 5. oktobar uspeo da promeni one zbog kojih je do njega došlo i da je ujedinio Srbiju.

Prema rečima lidera LDP za tako nešto je potrebno više od reči. Deklarativno, u formalnom smislu, Ljajić je u pravu. Na kraju krajeva on je potredsednik te vlade.

- Drugo pitanje je pitanje rezultata. Mislim da vlada, SNS i Vučić moraju pokazati više senzibiliteta kako bi nešto što su vrednosti 5. oktobra afirmisali više u meri u kojoj su oni koji vode ovu državu dužni da urade, razmišljajući o njenoj budućnosti s obavezom koju smo mi osećali petog oktobra", prokomentarisao je Jovanović izjavu Rasima Ljajića.

Snaga 5. oktobra kako Jovanović ističe je u činjenici da je on ipak uticao i promenio ovaj 5. oktobar 2016. godine jer su ideje opstale, a političke razlike koje su pre 16 godina izgledale kao nepremostive sada ne postoje u idejnom smislu, prenosi N1.

- Ako težiš vrednostima 5. oktobra, moraš da staviš tačku na gluposti, na Savamalu, konkretizuj probleme društva, šta ćemo sa Kosovom, kako ćemo s Bosnom, da li ćemo s Rusijom ili sa EU.

 


Sekula:  
Niko ne teži petoktobarkim vrednostima sem NATO plaćenika i sličnih petokolonaša koji su avanzovali od te apokaliptične ideje.

05.10.2016 15:27h    20     20