Pretraga
Nova Borba
Pretraga
Pretraga
Pretraga
Kesić: Zašto mi podmeću da sam mrzitelj Srba u RS?

YT Printscreen

Kesić: Zašto mi podmeću da sam mrzitelj Srba u RS?

Namerno nisu hteli da objave originalni snimak emisije, a ubacili su deo u kome kažem "budale!". To je zlonamerno urađeno, ja nikada ne bih vređao Srbe preko Drine koji su dovoljno propatili

Srbija
Izvor: telegraf

- Pozvao sam sve da objave originalan snimak emisije. Nisu objavili, a moj komentar na njihovim stranicama je izbrisan. Zašto mi ne daju da kažem istinu? Ko od mene pravi metu i predstavlja me kao 'mrzitelja' Srba u Republici Srpskoj - istakao je Kesić

Zoran Kesić, voditelj satirične emisije “24 minuta”, koji je dospeo u žižu javnosti zbog snimka u kojem navodno ismeva Republiku Srpsku i Srbe, a posle čega je dobio i pretnje smrću, za “Telegraf” je rekao da je poslao stranicama koje su objavile ovu poternicu za njim svoj demant, međutim nisu objavile.

- Pozvao sam sve da objave originalan snimak emisije. Nisu objavili, a moj komentar na njihovim stranicama je izbrisan. Zašto mi ne daju da kažem istinu? Nigde nije navedeno da je ovo insert iz emisije iz 2014. godine. Ako je ovo tako strašna uvreda, kako to da nakon emitovanja emisije pre dve godine, niko nije reagovao. Zašto baš sad? Na koji način je “uvreda Srba” reci da je država neobičnog, smešnog oblika? I jeste neobičnog oblika, pa šta? Gomila država u svetu je smešnog oblika. Italija recimo liči na čizmu. Je li uvreda za prosečnog Italijana reći mu 'država ti je kao čizma' -rekao je Kesić, i dodao da deo u kojem kaže “budale”, je zlonamerno ubačen.

Prema njegovim rečima, to je ljude najviše iziritiralo.

- Ja ne mislim da su ti ljudi budale. Dovoljno su propatili da bi ih ja vređao, i nikada to ne bih ni pomislio. U montiranom snimku je izbačena moja rečenica 'Pozdrav našim gledaocima u Banjaluci' jer se i emitujemo na lokalnoj televiziji u Republici Srpskoj, a ubačeno je 'Budale!' koje uopšte ne pripada tom segmentu.

Kesić ne razume kome je u interesu da, nakon dve godine od emitovanja ove usputne, benigne šalepremontira snimak, i predstavlja ga kao groznu uvredu našeg naroda u Republici Srpskoj.

- Kome je u interesu da od mene pravi legitimnu metu i predstavlja me kao 'mrzitelja' Srba u Republici Srpskoj?Kome je u interesu da huška ljude protiv mene i naše emisije – rekao je Kesić.

Pogledajte originalni snimak emisije: