Pretraga
Nova Borba
Pretraga
Pretraga
Pretraga
KO TO TAMO PEVA: Selaković i Dačić pustili glas! (FOTO)

Ilustr/ Foto: NB

KO TO TAMO PEVA: Selaković i Dačić pustili glas! (FOTO)

Nikola Selaković je pokazao da i on ume da "pusti glas", a konkurent mu je bio upravo Ivica Dačić.

Srbija
Izvor: Alo/ NB

Bivši ministar pravde Nikola Selaković je pokazao da privatno nije “stegnut” kao što ume da deluje u poslovnim situacijama, te je u nedelju na jednoj svadbi bio jedan od najveselih svatova. Tako se u jednom trenutku čak latio mikrofona i zapevao!

Bivši ministar se uhvatio mikrofona/ Foto: Instagram

- Profesor sa Pravnog fakulteta udavao je ćerku, a kako mu je Selaković blizak prijatelj i kolega, našao se među gostima. Bivši ministar je oduševio sve prisutne opuštenim ponašanjem. Bio je raspoložen i nasmejan, a u jednom momentu je čak i otpevao nekoliko naših izvornih pesama, što je oduševilo goste - priča jedan od svatova za “Alo!”.

Međutim, ovo nije prvi put da je bivši ministar iznenadio pevačkim umećem.

- Nikola ima običaj da zapeva, što se neretko dešavalo i kada su mu bile u poseti strane delegacije. Kad se završi oficijelni deo sastanka i pređe na malo ležerniji, Selaković ume da pusti glas, što na goste ostavi dobar utisak - kaže izvor tog lista.

Foto: Instagram

Na svadbi se našao i šef diplomatije Ivica Dačić, koji takođe nije propustio priliku da zapeva, a korisnici na društvenim mrežama na kojima su slike objavljene komentarisali su da Selaković peva bolje od Dačića.