Pretraga
Nova Borba
Pretraga
Pretraga
Pretraga
KONSULTACIJE O BUDUĆEM PREMIJERU u ponedeljak

Foto: Tanjug

KONSULTACIJE O BUDUĆEM PREMIJERU u ponedeljak

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić obaviće u ponedeljak konsultacije sa predstavnicima izbornih lista o kandidatu za predsednika Vlade Srbije.

Srbija
Izvor: B92

Konsultacije će biti održane u zgradi Predsedništva na Andrićevom vencu, pozvani su predstavnici izborne liste "Aleksandar Vučić– Srbija pobeđuje" u 09.00, izborna liste "Ivica Dačić– Socijalistička partija Srbije (SPS), Jedinstvena Srbija - Dragan Marković Palma" u 10.00.

Predstavnici izborne liste "Dr Vojislav Šešelj – Srpska radiklana stranka" pozvani su na konsultacije u 11.00, a izborna lista "Za pravednu Srbiju – Demokratska stranka" u 15.00.

Izborna lista "Dosta je bilo – Saša Radulović" pozvana je na kosultacije u 16.00 a sat kasnije, u 17.00 izborna lista "Dveri - Demokratska stranka Srbije - Sanda Rašković Ivić - Boško Obradović".

Predstavnici izborne "Boris Tadić, Čedomir Jovanović - Savez sa bolju Srbiju – Liberalno demokratska partija, Liga socijaldemokrata Vojvodine, Socijaldemokratska stranka" pozvani su na konsultacije u 18.00.

Vučić je ranije rekao da postoje tri varijante za budućeg premijera, da to bude neko iz Srpske napredne stranke, nestranačka ličnost ili lider socijalista Ivica Dačić.