Pretraga
Nova Borba
Pretraga
Pretraga
Pretraga
KRVAVA DOKTORSKA TUČA : U Ćupriji se potukli ginekolozi!

Bolnica u Ćupriji/ Foto: facebook.com

KRVAVA DOKTORSKA TUČA : U Ćupriji se potukli ginekolozi!

Načelnik ginekološkog odeljenja u ćuprijskoj bolnici se potukao sa jednim od svojih lekara!

Srbija
Izvor: Blic

Dva doktora ginekologije potukla su se u Opštoj bolnici u Ćupriji.

Kako piše list "Blic", načelnik Odeljenja ginekologije ćuprijske Opšte bolnice Radiša Mladenović (58) u tuči sa ginelokologom Vladanom Kaluđerovićem (48) zadobio je teške telesne povrede.

Navodi se i da je Mladenović hitno operisan zbog polomljenog nosa, kao i da ima ozbiljne povrede u predeli rebara. Sa druge strane, Kaluđerović ima masnice i ogrebotine na vratu

"Čuli smo da se nešto događa u šefovoj kancelariji, nešto je palo. Pomislili smo da je neka pacijentkinja ili posetilac pao u nesvest. Odmah smo uleteli i zatekli smo oborenog Mladenovića oblivenog u krvlju i Kaluđerovića u koji ga napada. Kolege su ih nekako razdvojile", pričaju zaposleni na tom odeljenju.

Kako se nezvanično tvrdi, Kaluđerović godinama ne komunicira sa Mladenovićem, ali i sa većinom ostalih kolega sa tog odeljenja, pa je situacije time napetija.

"Niko ne zna zašto je Kaluđerović ušao u kancelariju Mladenovića i zašto su se potukli. Možda je višegodišnje ćutanje i izostanak komunikacije među kolegama doveo do nesporazuma i posle do neželjenih situacija", rekli su zapolseni u toj bolnici za "Blic".

Obojica učesnika ove neobične tuče dali su izjave lokalnoj policiji, te se očekuje i izricanje određenih zakonskih mera. U skorije vreme, njih dvojica neće dolaziti na posao.