Pretraga
Nova Borba
Pretraga
Pretraga
Pretraga
"LAŽU da sam platio SASTANAK SA OBAMOM, nikad ga nisam video"

Aleksandar Vučić/ Foto: Tanjug

"LAŽU da sam platio SASTANAK SA OBAMOM, nikad ga nisam video"

Predsednik Vlade Srbije je izjavio da novine svašta pišu, te tvrdi da se on nikada nije sastao sa odlazećim predsednikom SAD-a Barakom Obamom

Srbija
Izvor: Agencije

Prema Vučićevim rečima nikada nije došlo do susreta njega i Baraka Obame, niti je ikada platio za nešto slično.

"Kod nas svako može da izmišlja šta god mu padne na pamet", rekao je Vučić i zapitao kako će sada da prihvate da je Vučić dobar sa nekim, a lagali su da ne poznaje nikoga iz nove administracije SAD.

Ipak, on ističe da ne treba zaboravljati da sve zavisi pre svega od našeg rada, a građanima Srbije je poručio da mogu da budu spokojni, jer ćemo uvek imati i znanja i volje i umeća da ostvarimo dobar pristup sa svima i da imamo prijateljske odnose

Pošto svetski mediji pišu da je Rudi Đulijani najveći favorit za mesto novog državnog sekretara Sjedinjenih Američkih Država, premijer Aleksandar Vučić kaže da će Vlada Srbije imati dobre kontakte sa njim.

Vučić je podsetio da je Đulijani jedan od prvih svetski značajnih ličnosti koji je podržao Beograd na vodi, i dodao da su takve stvari bitne, a ne to da li ga je i gde vodio, kada je Đulijani bio u Beogradu.

"Srbija može da razgovara sa svima i radimo na tome da imamo što više prijateljskih odnosa. Očekujem najviše od našeg rada. Zamislite da je neko od ovih stručnjaka, polupismenih, poznavao te ljude, pa ne bi mogli da živimo od njih. Polako, imaćemo dobre kontakte, ali sve zavisi najviše od nas.“, zaključio je premijer.