Pretraga
Nova Borba
Pretraga
Pretraga
Pretraga
"LOPOVI, ZLOČINCI I STRALETE" Sve je to danas u skupštini

Foto: Tanjug

"LOPOVI, ZLOČINCI I STRALETE" Sve je to danas u skupštini

​Današnja sednica skupštine protiče u više nego cirkuskoj atmosferi.

Srbija
Autor: Nova Borba

Današnja sednica skupštine protiče u više nego cirkuskoj atmosferi.

Iako smo većinu repertoara poslanika već videli, oni su danas pripremili i nešo novo, apa je tako Aleksandar Martinović iz SNS pokazao fotografiju poslanika DS Radoslava Milojičica na kojoj je on sa jednom starletom.

Na dnevnom redu sednice su amandmani na izmene i dopune Zakona o lukama i plovidbi na unutrašnjim vodama, a da bi se vređanje između poslanika vlasti i opozicionih partija smirila bilo je potrebno i nekoliko pauza.

Problemi su počeli kada je Milojičić tražio da se briše član zakona, jer bi omogućio korupciju, kojoj je, prema njegovim rečima SNS sklona. Više nego spreman da mu odgovori bio je Martinović koji je reako da se DS bavio mahinacijama dok je bio na vlasti. U raspravu se uključio i Vladimir Đukanović koji je rekao da su ljudi iz DS zločinci.

Amandman poslanika SDS Nenada Konstantinovića izazvao je novu buru. Pošto je Martinović kazao „ko o čemu,lopov o lopovluku“. U raspravu se u ključio i Boško Obradović iz Dveri, ali ga je Martinović odmah optužio da ga je finansirao DS sa nekoliko desetina hiljada evra.

 


Pera:  
Vi ste obični smradovi zbog ovih komentara..koji k..dajete da pišemo kada ih ne objavljuete...stavite ih sami sebi u guzicu...evo sada sam vulgaran..baš zato najmanje 10 prijatelja je poslalo vi nemate ni jedan..pa onda pišite sami ne dolazim više na ovo sranje od lažljivaca

10.11.2016 20:33h    29     36


Sreten:  
Sokrat je pre 2.500 godina rekao: " Lopovi i prevaranti će hteti državne funkcije, a demokratija će im to dati. A kada lopovi i prevaranti konačno demokratski preuzmu vlast nastaće gora tiranija, nego u vreme bilo koje monarhije ili oligarhije".

10.11.2016 20:28h    31     28