Pretraga
Nova Borba
Pretraga
Pretraga
Pretraga
LUDILO U SPS: Sada su spremni da podrže KANDIDATA VLASTI!

Socijalisti čekaju SNS/ Ilustracija: kurir.rs

LUDILO U SPS: Sada su spremni da podrže KANDIDATA VLASTI!

Ivica Dačić će biti besan na ovakvih reči njegovog šefa poslanike grupe u Skupštini Srbije.

Srbija
Izvor: Tanjug

Đorđe Milićević, koji je postao šef poslaničke grupe socijalista nakon što je sa tog mesta otišla Dijana Vukomanović, rekao je da će SPS podržati zajedničkog kandidata vladajuće većine za predsedničke izbore , ukoliko postoji takva ideja.

Dodaje da će odluka koju SPS donese u vezi sa predsedničkim izborima biti takva da će doprineti daljoj stabilnosti države, te da će njegova stranka razgovarati o tim izborima "kada za to dođe vreme", ocenivši da takvi razgovori moraju biti ozbiljni i konkretni.

Upitan da li lider SPS-a Ivica Dačić može da pobedi predsednika Tomislava Nikolića, koji je najavio kandidaturu za naredni mandat, Milićević je ponovio reči da će "o tome" kada dođe vreme.

Lider socijalista Ivica Dačić ranije je najavio da će se kandidovati za predsednika, a nakon ovakve izjave šefa poslaničkog kluba SPS-a postavlja se pitanje da li su socijalisti ujedinjeni po tom pitanju. Za razliku od Milićevića, potpredsednik SPS-a Branko Ružić, ne mari mnogo za ostale koalicione partnere, a nedavno je izjavio da mu je cilj da ruši "najjačeg u zemlji".