Pretraga
Nova Borba
Pretraga
Pretraga
Pretraga
MAJA GOJKOVIĆ NARUČILA UBISTVO  poznatog radikala sa kojim je bila u vezi!

Foto: Tanjug

MAJA GOJKOVIĆ NARUČILA UBISTVO poznatog radikala sa kojim je bila u vezi!

Nekada visoki funkcioner SRS-a i četnički vojvoda rekao je da je Maja Gojković želela da ga vidi mrtvog.

Srbija
Izvor: Srpski Telegraf

Četnički vojvoda Branislav Gavrilović Brne, koji je nekada bio i vosoki funkcioner Srpske radikalne stranke, rekao je da je došao do informacije da je aktuelna predsednica Skupštine Srbije htela da ga likvidira.

Maja Gojković i Gavrilović su bili u emotivnoj vezi, a popularni Brne je saznao da je preko pokojnog novosadskog kriminalca Branislava Lainovića Dugog Gojkovićeva htela da ga se "reši".

Kako ističe Gavrilović, Dugi se samo nasmejao kada je Gojkovićeva to zatražila od njega, jer mu nije padalo na pamet da učini to.

Ipak, u intervjuu za list "Srpski Telegraf" on je istakao da je Maja Gojković bila jedan od najvećih umova Srpske Radikalne stranke, ističući da je "glava" bio predsednik Vojislav Šešelj, dok je ona bila "telo" te stranke, koja je bila zadužena za sve poslove, od organizovanja mitinga, preko sakupljanja pristupnica do idejnih rešenja.

Sam Gavrilović je bio predsednik SRS-a za centralnu Bosnu, dok je učestvovao na skoro svim frontovima u Zapadnom Sremu, Baranji i Slavoniji.