Pretraga
Nova Borba
Pretraga
Pretraga
Pretraga
MAJA NE DA MARJANA: Oštro o "NASILNICIMA IZ DJB"

Sukob Marjana Rističevića i poslanika DJB/ Foto: N1

MAJA NE DA MARJANA: Oštro o "NASILNICIMA IZ DJB"

Prema rečima predsednice Skupštine Srbije Maje Gojković, poslanička grupa Dosta je bilo čini sve da obesmisli rad parlamenta.

Srbija
Izvor: Agencije, Nova borba

Prava "frka" nastala je danas na zasedanju Skupštine Srbije, a predsednica parlamenta Maja Gojković je u toku te sednice izrekla opomene poslanicima DJB-a Tatjani Macuri i Nenadu Božiću, pošto je Gojkovićeva ubeđena da je čula kako to dvoje poslanika psuje majku i vređa poslanika Marjana Rističevića. Pored toga, Gojkvoićeva je videla i da je Rističevića neko pljunuo.

Na konferenciji za novinare u Skupštini Srbije Gojkovićeva je okupljenim novinarima rekla da čvrsto stoji iza svake svoje reči i mere koju je izrekla dodajući da postoje granice u ponašanju svakog poslanika i da poslanička grupa Dosta je bilo čini sve da obesmisli rad parlamenta.

U obraćanju novinarima pokazala je fotografije koje je prethodno Rističević pokazao u toku zasedanja, a zbog kojih su poslanici DJB prvo aplaudirali, a potom su mu prišli i nastavili verbalni okršaj sa njim i njegovim kolegom Markom Atlagićem.

Na fotografijama se vidi predsednik DS-a Dragan Šutanovac na jednoj zabavi na kojoj se ženi stavlja novac u grudnjak kao i fotografija sa jedne proslave na kojoj je učesnicima hrana "servirana" na telu nage žene.

"To nije nasilje nad ženama. To nije najveća uvreda za žene", upitala je Gojkovićeva navodeći da su to fotografije zbog kojih je Rističević napadnut i zbog kojih je poslanica DJB Macura pljunula Rističevića.