Pretraga
Nova Borba
Pretraga
Pretraga
Pretraga
Mihajlović: Vučić će odlučiti ko će biti u Vladi

Foto: Tanjug/ screenshot

Mihajlović: Vučić će odlučiti ko će biti u Vladi

Sasvim je prirodno da nakon izbora ima puno spekulacija u medijima. Neko vas ubacuje, a neko izbacuje iz vlade, neko piše ovo ili ono, ali ja mislim da se iz medija ne pravi vlada, rekla je Mihajlovićeva prilikom obilaska tunela Predejane na Koridoru 10

Srbija
Izvor: Tanjug

Potpredsednica Vlade i ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastukture Zorana Mihajlović danas je, povodom medijskih spekulacija o tome ko će biti ministri u novoj vladi, izjavila da će o odluku o tome doneti Aleksandar Vučić.

- Sasvim je prirodno da nakon izbora ima puno spekulacija u medijima. Neko vas ubacuje, a neko izbacuje iz vlade, neko piše ovo ili ono, ali ja mislim da se iz medija ne pravi vlada - rekla je Mihajlović odgovarajući na pitanje novinara da li će prepustiti svoj resor funkcioneru SNS Zoranu Babiću i da li se priprema za mesto predsednika Srbije.

Kako je naglasila, zna se ko pravi vladu i ko će izabrati njene članove - to je sadašnji i budući premijer Vučić.

- Ostavimo njemu neka to uradi, a mi radimo svoj posao dok god se ne formira nova vlada - kazala je Mihajlović nakon obilaska tunela Predejane, koji je probijen krajem aprila na Koridoru 10.

Na ponovljeno pitanje kako gleda na ideju da bude prva žena predsednik Srbije, ona je rekla da ne bi to komentarisala i da je najvažnije da svi nastave da rade.

Mihajlović je dodala da nijedan infrastukturni projekat ne poznaje izbore i da je važno da se svi projekti realizuju.