Pretraga
Nova Borba
Pretraga
Pretraga
Pretraga
Mihajlović: Zvali smo i partiju VELJE ILIĆA NA OTVARANJE puta Ljig-Preljine

Foto: Tanjug

Mihajlović: Zvali smo i partiju VELJE ILIĆA NA OTVARANJE puta Ljig-Preljine

Sve političke partije su pozvane na otvaranje deonice puta Ljig-Preljine, rekla je ministarka.

Srbija
Izvor: Tanjug

Potpredsednica Vlade Srbije i ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture, Zorana Mihajlović izjavila je da su sve političke partije u zemlji, pa i Nova Srbija Velimira Ilića, dobile poziv da prisustvuju svečanom otvaranju auto-puta Ljig-Preljina, u ponedeljak u Takovu.

"Otvorili smo 40,3 kilometara dobrog auto-puta na Koridoru 11, a poziv za svečanost su dobile sve političke partije. To znači da je i Nova Srbija pozvana da prisustvuje”, odgovorila je Zorana Mihajlović na pitanje novinara u Skupštini Srbije da komentariše izjavu lidera Nove Srbije, Velimira Ilića, da su “pozvani šoferi i čistačice”, a da on nije dobio poziv za svečano otvaranje te deonice.

Mihajlovićeva je rekla da joj je žao ššto na svečanosti nije bilo drugih političkih partija, jer je saglasna da se taj put ne gradi dve ili tri godine, već to traje mnogo dužže i kredit je uzet mnogo ranije. Zato su, istakla je, sve političke partije i dobile pozivnice preko poslaničkih klubova u Skupštini Srbije.

Na pitanje da li je pozivnicu dobio i Ilić, kaže:

"Sad stvarno ne znam i ne bavim se tim pričama da li je neko nekog zvao i da li su zvane, kako je rekao čistačice itd… Ja vam samo kažžem da su sve političke partije pozvane, jer je to veliki događaj za celu Srbiju, a ne samo za Vladu Srbije ili za određeni broj ljudi", konstatovala je Mihajlovićeva.