Pretraga
Nova Borba
Pretraga
Pretraga
Pretraga
Mihajlovićeva odgovara: DAČIĆ JE POSLEDNJI KOJI BI SE PITAO O KANDIDATU SNS-a!

Foto: www.srbijapress.com

Mihajlovićeva odgovara: DAČIĆ JE POSLEDNJI KOJI BI SE PITAO O KANDIDATU SNS-a!

Ministarki se nije dopalo što se Dačić meša u "stvari koje ga se ne tiču"

Srbija
Autor: NB

Povodom izjave lidera socijalista Ivice Dačića da ne bi podržao kandidaturu Zorane Mihajlović za predsednika države, čak ni ako je sam Vučić kandiduje, oglasila se i ona.

Aktuelna ministarka je na svom fejsbuk profilu napisala da je Dačić poslednji čovek na svetu koji će se pitati o kandidatu SNS za predsednika

"Bojim se da se predsednik SPS Ivica Dačić ponovo meša u tuđe stvari i da se bavi tuđim poslom. Dačić je poslednji čovek na svetu od kog će zavisiti ko će biti kandidat SNS za predsednika Srbije", napisala je Mihajlovićeva.

Ona je iskoristila priliku da podseti lidera SPS-a, da mu članovi napuštaju stranku.

"Kao što SNS nije birao ni Branka Ružića i Predraga Markovića, koji su toliko puta do sada napadali mene i moje prijatelje iz SNS, kao što nismo SNS i ja krivi što ljudi odlaze od Dačića, tako Dačić neće određivati koga će SNS da predloži na izborima za predsednika Srbije. To će učiniti isključivo Aleksandar Vučić i najviše rukovodstvo naše stranke".

Ministarka je i dodala da očekuje od svih koalicionih partnera u Vladi Srbije, pa i od Dačića da podrže kandidata SNS koga odredi premijer Vučić.

"Jer, priznaćete, bilo bi krajnje neprincipijelno da stranke koje sede u Vladi koju vodi premijer Vučić budu protiv kandidata koga je predložio predsednik Vlade u kojoj sede", zaključila je.