Pretraga
Nova Borba
Pretraga
Pretraga
Pretraga
MILIĆEVA ZBOG LAŽI MORALA DA ISKEŠIRA 150.000 dinara direktoru EMS, novac otišao u DOBROTVORNE SVRHE!

Jelena Milić/ Foto: mc.rs

MILIĆEVA ZBOG LAŽI MORALA DA ISKEŠIRA 150.000 dinara direktoru EMS, novac otišao u DOBROTVORNE SVRHE!

Direktor Elektromreže Srbije dobio je presudu potiv predsednice Centra za evroatlanske studije i NATO lobistkinje Jelene Milić.

Srbija
Izvor: Agencije

Generalni direktor Elektromreže Srbije Nikola Petrović uplatio je juče u humanitarne svrhe novac koji je po donošenju pravosnažne presude dobio u sporu koji je skoro dve godine vodio protiv Jelene Milić, direktorke Centra za evroatlantske studije CEAS.

Kako je EMS saopštio, generalni direktor EMS AD Beograd ovim potezom "nastavlja tradiciju da sav novac, u ovom slučaju 150.000 dinara, dobijen u sudskim sporovima koje vodi za povredu časti i ugleda, kao i za klevetu i neobjavljivanje demantija, uplaćuje osobama ili udruženjima kojima je novac najpotrebniji". Sav prihod od tužbe protiv Milićeve Petrović je uplatio Ustanovi za decu i mlade "Sremčica".

U saopštenju podsećaju da je generalni direktor Elektromreže pre skoro dve godine tužio direktorku Centra za evroatlantske integracije Jelenu Milić zbog povrede časti i ugleda, a presuda je postala pravosnažna u septembru, a u novembru 2016. godine postala je i izvršna.