Pretraga
Nova Borba
Pretraga
Pretraga
Pretraga
MILO U NEVOLJI: Ako ne smisli nastavak priče o državnom udaru, OPOZICIJA ĆE U PROTESTE!

Andrija Mandić/ Foto: facebook.com

MILO U NEVOLJI: Ako ne smisli nastavak priče o državnom udaru, OPOZICIJA ĆE U PROTESTE!

Opozicioni lider Andrija Mandić poručuje da će doći do masovnih protesta u Crnoj Gori, ukoliko se konstituiše nova Vlada, a ne utvrde se sve činjenice u vezi sa navodnim državnim udarom.

Srbija
Izvor: vijesti.me, Sputnjik

Jedan od lidera Demokratskog fronta i predsednik Nove srpske demokratije Andrija Mandić misli da bi to proizvelo veću političku krizu nego što je bila za vreme protesta DF-a, prenose „Vijesti“.

"Politička kriza, koja će se otvoriti u slučaju da se Vlada izabere na ovaj način, a rekao bih da je to prevarantski način, biće još veća kriza nego što je bila kriza kada je DF sam protestovao protiv Vlade Mila Đukanovića. To nije dobro“, rekao je Mandić, gostujući u emisiji „Jedan na jedan“ na banjalučkoj ATV.

Mandić se danas u Banjaluci sastao sa predsednikom Republike Srpske Miloradom Dodikom i predsednikom Skupštine RS Nedeljkom Čubrilovićem, a na konferenciji za novinare po završetku sastanaka istakao je da je crnogorska opozicija pripemila dokaze o izbornim prevarama.

"Na osnovu dokaza koje smo prikupili, mimo ovog lažnog državnog udara, možemo da dokažemo krivičnu odgovornost velikog broja ljudi koji su glasali, a nisu imali pravo da glasaju, koji su to radili za novac koji im je davao DPS. Imamo konkretne snimke“, rekao je Mandić.

Na pitanje kako komentariše poruke vlasti Srbije, on ocenjuje da su sve one bile samo u korist Đukanovića. Mandić ističe da je otvorena podrška Đukanoviću nanela štetu Vučiću, koga su, kako je kazao, Srbi u Crnoj Gori jako poštovali. Čudnim smatra to što Vučić od kako je premijer nijednom nije bio u zvaničnoj poseti Crnoj Gori.

"Ja sam imao komunikaciju sa Vučićem i na sam dan izbora, kada smo se zajednički složili da je važno očuvati mir“, kazao je Mandić.