Pretraga
Nova Borba
Pretraga
Pretraga
Pretraga
Miodrag Koprivica izabran za generalnog direktora RTV-a

Miodrag Koprivica/ Foto: rtv.rs

Miodrag Koprivica izabran za generalnog direktora RTV-a

Od 2009. godine bio je zamenik generalnog direktora RTV-a, a od 14. maja 2016. godine obavlja funkciju vršioca dužnosti generalnog direktora RTV-a.

Srbija
Izvor: Agencije, RTV

Jednoglasnom odlukom Upravnog odbora JMU Radio televizije Vojvodine, Miodrag Koprivica je od danas novi direktor tog preduzeća.

Kako je saopšteno, Koprivica je diplomirao na Fakultetu političkih nauka u Beogradu, a doktorirao na Fakultetu za menadžment u Novom Sadu.

"Ugledan je stručnjak iz oblasti koje su od značaja za obavljanje poslova ustanove javnog medijskog servisa. Kao naučni radnik, učestvovao je na više naučnih skupova i konferencija baveći se temama od značaja za medije, posebno je zapažen njegov rad na temu Multietnički karakter javne medijske ustanove Radio-televizije Vojvodine kao javnog medijskog servisa i njen doprinos EU integracijama", stoji u biografiji.

Miodrag Koprivica, kako se dodaje, ima višegodišnje iskustvo na rukovodećim poslovima u Radio-televiziji Vojvodine. Obavljao je i funkciju generalnog direktora Radio Televizije Novi Sad u periodu od 1989. do 1991. godine. Od 2009. godine bio je zamenik generalnog direktora RTV-a, a od 14. maja 2016. godine obavlja funkciju vršioca dužnosti generalnog direktora RTV-a.

Koprivica je na ovu funkciju imenovan na osnovu konkursa koji je JMU RTV raspisao 25. maja ove godine.