Pretraga
Nova Borba
Pretraga
Pretraga
Pretraga
MISTERIOZNI NESTANAK Srpkinje na Malti, 19 dana ni traga ni glasa

Foto: mondo.rs

MISTERIOZNI NESTANAK Srpkinje na Malti, 19 dana ni traga ni glasa

Ne zna se ni u koje vreme je nestala, ni gde se kretala, niti kada je tačno stigla na Maltu.

Srbija
Izvor: Informer

Srpska državljanka Olivera Ilić (21) nestala je 29. septembra u Valeti na Malti i od tada joj se gubi svaki trag! Policija na Malti je na svojoj zvaničnoj Fejsbuk stranici 12. oktobra u prepodnevnim satima objavila da se za Oliverom intenzivno traga, ali da ne postoji nijedan detaljniji podatak o njenom nestanku.

Ne zna se ni u koje vreme je nestala, ni gde se kretala, niti kada je tačno stigla na Maltu. Poznato je samo da je visoka oko 160 cm, a objavljena je i njena slika. Malteški inspektori apeluju na sve koji imaju bilo kakvu informaciju o Oliveri da im to jave, i napominju da to mogu uraditi i anonimno.

Olivera Ilić

Nezvanično, Ministarstvo spoljnih poslova u Srbiji upoznato je sa nestankom naše državljanke na Malti, ali i dalje nema nikakve zvanične informacije.

- Ministarstvo spoljnih poslova Srbije je putem medija saznalo za nestanak naše državljanke, jer nas niko nije o tome obavestio. Nažalost, mi na Malti nemamo naše predstavništvo, niti ambasadu, pa to sve radimo preko počasnog konzula. U petak smo alarmirali naše ljude i čekamo zvanične povratne informacije kako bismo mogli da reagujemo. Nadam se da ćemo danas sve uspeti da rešimo - kažu u resornom ministarstvu.

Inače, Olivera nema profil na društvenim mrežama, niti se zna da li u Srbiji ima nekoga od članova porodice.