Pretraga
Nova Borba
Pretraga
Pretraga
Pretraga
MUP SRBIJE: U svakom trenutku garantujemo bezbednosnu zaštitu građana

Foto: N1

MUP SRBIJE: U svakom trenutku garantujemo bezbednosnu zaštitu građana

Na osnovu uspešno izvedenih aktivnosti na području PU za grad Beograd i PU u Prijepolju, zaključak je da Ministarstvo može u svakom trenutku da garantuje bezbednosnu zaštitu

Srbija
Izvor: RTS

U toku noći između 22. i 23. septembra pripadnici MUP-a su na teritoriji Policijske uprave za grad Beograd i Policijske uprave u Prijepolju sproveli sveobuhvatnu kontrolu saobraćaja sa ciljem pronalaska lica po poternici, narkotika, nelegalnog oružja i pronalaska predmeta koji potiču ili su u vezi sa izvršenjem krivičnog dela.

Ovakvim postupanjem demonstrirana je spremnost pripadnika Ministarstva da u najkraćem mogućem vremenu podignu svoje resurse i postupanje na najviši mogući nivo, kako bi se zaštitila bezbednost građana, njihova imovina i izvršila kontrola lica i vozila, pri čemu je mogućnost bekstva takvih lica svedena na minimum, saopštio je MUP.

Na osnovu uspešno izvedenih aktivnosti na području PU za grad Beograd i PU u Prijepolju, zaključak je da Ministarstvo može u svakom trenutku da garantuje bezbednosnu zaštitu građana i imovine i hvatanje izvršioca krivičnog dela u najkraćem vremenskom intervalu.

Pripadnici MUP-a nastaviće i ubuduće sa ovakvim aktivnostima na teritoriji svih policijskih uprava u cilju maksimalne zaštite bezbednosti građana, navedeno je u saopštenju.