Pretraga
Nova Borba
Pretraga
Pretraga
Pretraga
NAORUŽAJTE SE STRPLJENJEM: Gužve na putevima zbog državnog praznika

Foto: Tanjug

NAORUŽAJTE SE STRPLJENJEM: Gužve na putevima zbog državnog praznika

Mnogi požurili na produženi vikend

Srbija
Izvor: Tanjug

Zbog predstojećeg državnog praznika, za mnoge poslednji radni dan u ovoj nedelji i početak produženog vikenda sigurno će u popodnevnim satima doneti pojačan saobraćaj, zbog čega može biti manjih zastoja, sa povremeno usporenom vožnjom, saopštio je Auto-moto savez Srbije.

Vozače danas očekuju nešto bolje vremenske prilike u odnosu na prethodne dane, ali i dalje ne baš tako povoljne, jer magla i sumaglica smanjuju vidljivost u jutarnjim i večernjim satima, uglavnom, na putevima preko planinskih prevoja, a metereolozi tokom dana ne isključuju mogućnost povremeno slabe i kratkotrajne kiše.

Povlačenje vode u rečna korita uslovilo je bolju prohodnost pojedinih puteva, onih koji su bili poplavljeni na području Babušnice i Tutina, a zbog klizišta ili većih odrona postoji još jedan manji broj puteva II reda koji su neprohodni, a na kojima se intenzivno radi na njihovom probijanju.

Prema poslednjim informacijama Uprave granične policije Srbije, na našim graničnim prelazima na putničkim terminalima trenutno nema dužih zadržavanja od 15 do 20 minuta.