Pretraga
Nova Borba
Pretraga
Pretraga
Pretraga
Napad na snimatelja u Prijepolju

Ilustracija: pixabay.com

Napad na snimatelja u Prijepolju

Televizija Novi Pazar osuđuje napad na njihovog zaposlenog i traži od udruženja da reaguju.

Srbija
Izvor: Tanjug

Na snimatelja regionalne Televizije Novi Pazar i vlasnika portala PP Media Alema Rovčanina nasrnuo je odbornik Demokratske partije Sandžaka Bahrija Beganović tokom sednice lokalnog parlamenta u Prijepolju.

Rovčanin kaže da mu je Beganović u petak uputio psovke i pretnje tokom zasedanja lokalnog parlamenta koje je u nekoliko navrata, zbog incidenata, prekidano, dok Beganović to negira.

"Najpre je pokušao pretnjama da me zastraši, psovao je rekavši da je on vlast, i da ne mogu da ga snimam. U jednom trenutku pokušao je da uhvati za objektiv kamere, ali su se umešali pojedini odbornici i skupštinsko obezbeđenje koji su ga sprečili u tome“, rekao je Rovčanin Tanjugu.

Beganović je, međutim, negirao da je fizički nasrtao na Rovčanina.

"Nije tačno da sam fizički nasrtao, opominjao sam ga više puta da se skloni jer sam imao utisak da mi sedi na glavi i da to namerno radi po nagovoru nekih ljudi. Tražio sam da se skloni na mesto gde ne smeta odbornicima", rekao je Beganović novinarima.

Regionalna televizija Novi Pazar osudila je ovaj napad i zatražila od novinarskih udruženja da reaguju.

Ovo nije prvi put da se Beganović tako ponaša i izaziva inciedente zbog čega je lokalni parlament i ranije više puta prekidan.

Poslednji put nasrnuo je na šefa Odbornicke grupe Sandžačko demokratske partije dok se on nalazio za govornicom.