Pretraga
Nova Borba
Pretraga
Pretraga
Pretraga
Napadačima iz Humske se nudi priznanje krivice

Screenshot

Napadačima iz Humske se nudi priznanje krivice

Istraga se vodi protiv Veljka Belivuka (31), zvanog Velja Nevolja, i Darka Ristića (28), poznatijeg kao Meda, kojima je prošle nedelje određen pritvor do 30 dana, kao i Aleksandra Stankovića, zvanog Sale Mutavi, koji se brani sa slobode

Srbija
Izvor: Večernje novosti

Tužilaštvo razmatra nuđenje sporazuma o priznanju krivice osobama koje su učestvovale u napadu na pripadnika obezbeđenja FK Partizan, pišu Večernje novosti.

Takođe, Prvo osnovno javno tužilaštvo u Beogradu dalo je nalog za medicinsko veštačenje da bi se utvrdio stepen povreda koje je zadobio Božo Kumburović, prilikom napada ispred prostorija kluba 28. aprila.

Posle dobijanja nalaza doneće se odluka – o nuđenju sporazuma o priznanju krivice ili će postupak otići u drugom pravcu.

Istraga se vodi protiv Veljka Belivuka (31), zvanog Velja Nevolja, i Darka Ristića (28), poznatijeg kao Meda, kojima je prošle nedelje određen pritvor do 30 dana, kao i Aleksandra Stankovića, zvanog Sale Mutavi, koji se brani sa slobode. Na teret im se stavlja nasilničko ponašanje.

Belivuk i Ristić su na saslušanju u Tužilaštvu izjavili da su se prvo posvađali, a zatim i udarili jednog od pripadnika obezbeđenja. Tvrdili su da su u jednom trenutku pomislili da će i generalni direktor Partizana Miloš Vazura da ih napadne, zbog čega ih je jedan od njih odgurnuo.

Prema krivičnoj prijavi, tvrdi se da su Vazuru, koji je dolazio na posao, najpre verbalno napali, da bi zatim usledila tuča.

Vazura je uspeo da pobegne, a napadači su, kako se tvrdi, brutalno pretukli Božu Kumburovića. Napadači su identifikovani preko video-snimaka s kamera stadiona.