Pretraga
Nova Borba
Pretraga
Pretraga
Pretraga
NAPALI  GLUMCA: Zbog ove provokacije je Rade Šerbedžija umalo napustio emisiju u Beogradu

Rade Šerbedžija, Foto Printskrin

NAPALI GLUMCA: Zbog ove provokacije je Rade Šerbedžija umalo napustio emisiju u Beogradu

Rade Šerbedžija gostovao je u emisiji u studiu N1 u Beogradu kada se oglasio novinar iz zagrebačkog studija i isprovocirao glumca

Srbija
Izvor: Tanjug

Šerbedžija, čiju zabranu nastupa u Zagrebu ovih dana traže hrvatski veterani, umalo nije napustio studio N1 TV u Beogradu pošto je novinar iz zagrebačkog studija konstatovao da se to možda ne bi dogodilo da imaju priliku da čuju njegov odgovor na pitanje ko je u proteklom ratu bio agresor, a ko žrtva.

"Hoćete li vi mene ostaviti na miru, čoveče, ne želim o tom stvarima da govorim! Da se sad dignem iz studija? Rekao sam već - to nije istina što su citirali žutu štampu, ja takve stvari nisam rekao! Ja zato imam neugodnosti u zemlji u kojoj živim i gradu u kojem radim, ne želim da budem tako obeležen i lažno napadan. Imate li neko drugo pitanje", zapitao je isprovocirani Šerbedžija.

Prethodno glumac je upitan da pojasni svoju izjavu da "treba biti svestan, da sve to što se radilo u ime srpstva, hrvatstva, muslimanstva i ostalih "izama" i nacionalizama, sve su činili pojedinci, jedan mali deo ljudi“.

Zašto našim odnosima i danas u najvećoj meri dominiraju teme iz te toliko ružne prošlosti, glasilo je pitanje.

Video možete pogledati ovde.