Pretraga
Nova Borba
Pretraga
Pretraga
Pretraga
NAPREDNJACI UZVRAĆAJU UDARAC: DS nema šta da govori o pravnoj državi!

Logo

NAPREDNJACI UZVRAĆAJU UDARAC: DS nema šta da govori o pravnoj državi!

Prema SNS-u, DS nema pravo da govori o pravnoj i državi bez nasilja, podsećajući ih da su se nasiljem došli na vlast.

Srbija
Izvor: Agencije

Srpska napredna stranka u svom saopštenju navodi da je poslanik i predsednik GO Demokratske stranke Balša Božović navikao da je DS kadija koji sudi i koji tuži, pa nastavlja da vrši pritisak na nezavisne državne organe.

"Svojim izjavama Božović govori kako bi i šta radio, kada bi nekim čudom bio na vlasti, ali na sreću građana, a na veliku žalost Božovića, vreme u kome su demokrate uticale na rad nezavisnih državnih organa je prošlo", poručili su iz SNS kao odgovor na onovni poziv Božovića Tužilaštvu da spreči očiglednu opstrukciju policije.

Naprednjaci ističu da za razliku od DS, koja je, kako navode, otimala narodne pare, i radnike pljačkaškim privatizacijama izbacivali na ulicu, dok su se demokrate bogatile, premijer Aleksandar Vučić zna šta znači raditi za dobrobit građana Srbije, i to svakodnevno čini.

"Srpska napredna stranka, predvođena Aleksandrom Vučićem, uložiće još više napora da Srbija bude uređena i moderna zemlja, u kojoj policija i Tužilaštvo mogu neometano da rade svoj posao, bez obzira ko je na vlasti", zaključuju se u saopštenju SNS-a.