Pretraga
Nova Borba
Pretraga
Pretraga
Pretraga
NASILNIK PODNEO OSTAVKU Funkcioner Vojvodine odlazi zbog šamara

Foto: Facebook

NASILNIK PODNEO OSTAVKU Funkcioner Vojvodine odlazi zbog šamara

Nije čekao da ga kazni klub, već je rešio da podnese ostavku.

Srbija
Autor: NB

Funkcioner Ženskog fudbalskog kluba Vojvodina iz Novog Sada Dragan Čapelja, koji je juče iz sve snage ošamario mladu fudbalerku Crvene Zvezde Nevenu Miladinović, podneo je ostavku na funkciju u klubu.

Kako je rekao za naš portal, to je učinio nakon incidenta.

„Sad je kasno za sve. Incident se desio, ali ono što su preneli mediji delom jeste, a delom nije istina. Uglavnom, podneo sam ostavku i nisam čekao sankciju kluba“, izjavio je Čapelja.


Dragan Čapelj Foto: Facebook


Incident se desio na igralištu „Vujadin Boškov“ u Veterniku, a da ne bi došlo do većeg problema, policija je privela Čapelju nakon utakmice. On je na razgovoru priznao da je udario fudbalerku, a protiv njega će biti pokrenut krivični postupak.

Iz ŽKK Crvena zvezda saopštili su da je Čapeljino ponašanje neljudski čin, te da je on tokom napad nosio čak i marker službenog lica.

“Udario je devojčicu koja je jedna od ubedljivo najdisciplinovanijih u timu, jedno nadasve uzorno dete, koje je tek napunilo 18 godina, odlikaša, reprezentativku Srbije, dete izuzetnih roditelja, Zvezdino dete”, saopštili su iz “Zvezde”.

Čapelja je jutros izjavio da je bio isprovociran, dok su se iz njegovog kluba izvinili fudbalerki Neveni Miladinoć i njenoj porodici i ogradili se od ispada svog funkcionera.