Pretraga
Nova Borba
Pretraga
Pretraga
Pretraga
NAVIJAČKI RAT U BEOGRADU? Dve pucnjave u dva sata

Foto: www.vostok.rs

NAVIJAČKI RAT U BEOGRADU? Dve pucnjave u dva sata

U Ulici radnih akcija ispred broj 36 zatečena je povređena osoba. Povrede je najverovatnije zadobila vatrenim oružjem i prevezena u Urgentni centar.

Srbija
Autor: NB, Blic, Agencije

Beogradski lokalni mediji javljaju da je u tom gradu u toku navijački rat, pošto je samo dva sata nakon pucnjave u Rakovici u kojoj je jedan muškarac ranjen, u pucnjavi u Železniku A. K. teško ranjen.

“U Ulici radnih akcija ispred broj 36 zatečena je povređena osoba. Povrede je najverovatnije zadobila vatrenim oružjem i prevezena u Urgentni centar”, navode iz policije za "Blic".

"Blic" se poziva na izvore iz Hitne pomoći i navodi da je ranjeni muškarac upucan puškom.

“Prema našim informacijama pucnjava se dogodila na adresi Radnih akcija 47. Povređeni muškarac star oko 30 godina prevezen je na reanimaciju u Urgentni centar”, navode iz Hitne pomoći.

"Blic" ističe da je ranjeni muškarac vođa jedne od grupa navijača Partizana.

Podsećamo, samo nekoliko sati ranije još jedan muškarac je ranjen iz vatrenog oružja u Rakovici, a beogradski mediji navode da je i tu došlo do navijačkog obračuna.

Mladić je ranjen kada je njemu i još dvojici u Ulici Stevana Opačića prišla grupa nepoznatih osoba, od kojih je jedna otvorila vatru.