Pretraga
Nova Borba
Pretraga
Pretraga
Pretraga
NE MOGU DA GA VIDE: DS napušta Skupštinu kada RISTIČEVIĆ BUDE GOVORIO!

Goran Ćirić/ Foto: informer.rs

NE MOGU DA GA VIDE: DS napušta Skupštinu kada RISTIČEVIĆ BUDE GOVORIO!

Iz Demokratske stranke najavljuju izlazak iz skupštinske sale kada god Rističević bude imao reč.

Srbija
Izvor: Agencije

Kako objašnjava poslanik Demokratske stranke Goran Ćirić, to je znak protesta protiv protiv poslanika Srpske napredne stranke Marijana Rističevića i njegove "brutalne spremnosti da napada ne samo političke protivnike već i decu koja se bore za život".

On je istakao da su demorate pozvale sve poslanike da takvim postupkom iskažu stav prema Rističevićevom načinu govora, istakavši da su i pojedini poslanici vladajuće većine osudili tvitove Ristićevića o teško bolesnoj jednogodišnjoj ćerki poslanika DS Dejana Nikolića.

"Pozvali smo juče nosioca liste SNS Aleksandra Vučića da se izjasni o ovoj temi. Nismo dobili osudu ovakvog ponašanja. Poslanički klub DS neće odgovarati nasiljem na nasilje. Odgovoriće tako što će izaći iz skupštinske sale svaki put kada Ristićević bude govorio o bilo kojoj temi", kazao je Ćirić.

On je apelovao na poslanike da civilizuju svoj pristup i govor u skupštini.

"DS neće nasilno sprečavati bilo koga da govori u skupštini", naveo je on.

 


Marija:  
Izjasnio se AV, al bolje da nije! Jel je ovaj sramni cin po njegovom starom dobrom obicaju okrenuo u korist svoje stranke i jadikovanju. Njegovoj patetici nema kraja! Kakav komentar dati o ucesniku "Farme" koji sedi u skupstini. Doslo je vreme za pistaljke!

19.11.2016 22:40h    32     28