Pretraga
Nova Borba
Pretraga
Pretraga
Pretraga
NEMA GORE UVREDE nego da je Srbija ŠAKA JADA

Aleksandar Vučić/ Foto: Tanjug, O. Toskić

NEMA GORE UVREDE nego da je Srbija ŠAKA JADA

Posle sastanka sa diplomatskim korom, premijer Srbije Aleksandar Vučić je rekao da za njega nema teže uvrede od one da je Srbija "šaka jada".

Srbija
Autor: NB

Premijer je u obraćanju medijima kazao da će uvek prećutati i najteže uvrede, jer ne želi da uvredi Hrvatsku i hrvatski narod.

"Prećutao sam najteže uvrede. Nema teže uvrede nego kad neko kaže da smo "šaka jada". Prećutao sam i prećutaću to i danas. Ne jer se plašim, ne jer mi to ne bi donelo poene. Ne, na tako nešto ne možete odgovoriti a da ne uvredite neke druge. Ne želim da uvredim ni hrvatsku državu niti hrvatski narod", rekao je Vučić u obraćanju novinarima posle sastanka koji je danas održan sa diplomatskim korom u Srbiji.

"Nikakve to veze s izbornim kampanjama nema. Ako ima, onda još i gore. Reč je o kontinuiranoj antisrpskoj politici, to traje već nekoliko godina. Samo čujete 'velikosrpski agresor', kaže premijer Srbije.

Vučić je rekao i da u izbornoj kampanji kod nas nije tema bila Hrvatska.

"Ja vam neću ni jednu lošu reč reći ni o Milanoviću ni o Plenkoviću. A oni su o meni govorili u duelu", zaključio je Vučić.