Pretraga
Nova Borba
Pretraga
Pretraga
Pretraga
NEZGODNO PITANJE Neprijatna SITUACIJA za VUČIĆA (VIDEO)

Foto: Tanjug

NEZGODNO PITANJE Neprijatna SITUACIJA za VUČIĆA (VIDEO)

​U parlamentu je danas dan kada poslanici pitaju ministre i premijera Aleksandra Vučića, a premijeru stiglo je neugodno pitanje.

Srbija
Autor: Nova Borba

Pored pitanja vezanih o nataliltetu, stranim špijunima i BDP-u, pojedini poslanici otišli su korak dalje.

Lider Nove Stranke Zoran Živković upitao je premijera Aleksandra Vučića da li je zdrav?

„Milslim da je jako važno da se sazna kako ste vi premijeru, kako vam je zdravlje, jel se oćeate sposobnim za posao koji radite?“ rekao je Živković i dodao da pita iz najbolje namere.

"Osećam se dobro, ne žalim se", rekao je Vučić i dodao da to što "ne reaguje na prostakluk nije zbog straha, već iz poštovanja prema građanima". "Srce jednog državnika treba da bude u glavi, govorio je Napoleon, a moja glava je dobro", rekao je Vučić, naglasivši da nekima neće uspeti da od Skupštine naprave cirkus.

Kako je to izgledalo pogledajte u videu:

 


Nešo:  
Ne znam ko je zdrav a ko bolestan, a da Živković nema manire, obraz, obrazovanje i odgoj svima nam je jasno .Ne zanima me mnogo Vučič, no kada neko izdrži uvrede poput majka ti je k...a , jer ti je tata šiptar , a objavljeno je u jednim našim novinama, ime nešto kao potrčko , emisar, kurir ,ne znam tačno, e takav , takva osoba koja na to ne odgovori je intelektualno superijorna i neverovatno smirena.

30.10.2016 14:49h    35     60


sremica:  
Mogu li ja da odgovorim umesto njega?

28.10.2016 21:29h    53     30


MIlan:  
Neso, da nisi iz Beograda (Nebojsa iz Beograda?)

30.10.2016 20:53h    30     27