Pretraga
Nova Borba
Pretraga
Pretraga
Pretraga
NIKO MU NIŠTA NE MOŽE, A JOŠ PRETI "Vladi poručujem da NE BUDE GLUPA, da ne bi bilo RAZBIJENIH GLAVA..."

Foto: youtube/screenshot

NIKO MU NIŠTA NE MOŽE, A JOŠ PRETI "Vladi poručujem da NE BUDE GLUPA, da ne bi bilo RAZBIJENIH GLAVA..."

Narodni poslanik Muamer Zukorlić kazao je danas da neće biti srušen nelegalni objekat Islamske zajednice koji se gradi u Novom Pazaru.

Srbija
Autor: B92, Nova Borba

“Neće biti nikakvog rušenja, taj objekat će biti završen. Žao mi je što tako živi moja zajednica i da joj se osporava pravo na gradnju i na imovinu u gradu u kom ima 20.000 nelegalnih objekata. Žao mi je što se baš ta zajednica i taj objekat probere od milion nelegalnih objekata i da se on čereči nedelju dana. To valjda jeste sudbina“, rekao je Zukorlić.

Zukorlić je gostujući u “Kažipstu” televizije B92 rekao da postoji zakon koji određuje kako se ponaša gradska uprava, istakao da Islamskoj zajednici već 23 godine nije izdata nijedna građevinska dozvola.

Na konstataciju voditeljke Kažiprsta Suzane Trninić da postoje zakoni koji određuju šta je dozvoljeno, a šta ne i pitanje kako stav da ne može nešto da se ruši iznosi narodni poslanik, Zukorlić je rekao da to može da kaže jer “se znaju okolnosti“.

“Da li pripadnici te zajednice treba da se odreknu gradnje zbog osionosti lokalnih vlasti? Naravno da ne... Jedno bezakonje neminovno rađa drugo bezakonje“, kazao je Zukorlić.

On je rekao da će biti problema ako krene rušenje i dodao da će se braniti kako znaju,

“Vladi Srbije poručujem da ne bude glupa kao Tadićeva i da ne šalje Žandarmeriju pa da imamo razbijene glave građana i policije", zaključio je on.

 


Fazlija :  
Ouuuuu Muftija crni sta uradi to sve. Upropasti IZ!

17.11.2016 13:02h    39     40