Pretraga
Nova Borba
Pretraga
Pretraga
Pretraga
NIKOLIĆ na izborima bez podrške SNS?

Foto: predsednik.rs/Sava Radovanović

NIKOLIĆ na izborima bez podrške SNS?

​Mediji su juče preneli da Tomislav Nikolić počinje kampanju za nove predsedničke izbore, ali ga niko iz SNS još uvek nije zvanično podržao.

Srbija
Autor: NB

Da li će to učini kao kandidat SNS, ili ipak neće dobiti podršku stranke u kojoj nije aktivan od kad je na predsedničkoj funkciji, još nije poznato, ali potpredsednica SNS Marija Obradović kaže da SNS još nije razmišljala o predsedničkim izborima.

"Nismo uopšte razmišljali o predsedničkim izborima, ni o kakvim predlozima, niti o kampanji. Bavili smo se vladom", kazala je ona za “Politiku”.

Današnji “Blic” piše da je najvećoj stranci zid ćutanja o podršci Nikoliću, te da niko ne želi da kaže da će ga SNS podržati.

Da će aktuelnom predsedniku biti teško da prikupi podršku unutar stranke svedoče i najave iz medija od pre nekoliko dana da će SNS podržati Jorgovanku Tabaković na predstojećim predsedničkim izborima.

Ni sam Nikolić nije se još oglasio o novoj kandidaturi.

Nije bilo reči o rekonstrukciji vlade

Obradovićeva je u intervjuu listu “Politika” kazala da niko nije pominjao ni rekonstrukciju vlade, o kojoj su pisali mediji, misleći na uvođenje dva nova ministarstva. Dodala je da u vladi može biti promena, ako se ukaže potreba.