Pretraga
Nova Borba
Pretraga
Pretraga
Pretraga
Nikolić nije rekao da neće zvati predstavnike partija na konsultacije

Foto: twitter.com

Nikolić nije rekao da neće zvati predstavnike partija na konsultacije

Da li to znači da je izvestan susret sa Šešeljom?

Srbija
Izvor: Danas, NB

Predsednik Srbije Tomislav Nikolić nije rekao da neće biti konsultacija sa predstavnicima parlamentarnih stranaka, već je samo postavio pitanje opravdanosti konsultacija za izbor mandatara nove Vlade, rekla je njegova savetnica za medije Stanislava Pak Stanković za „Danas“.

Ona je napomenula da je to rečeno u onom trenutku kada mu predstavnik izborne većine bude predstavio dokaze da može da formira vladu.

“Predsednik će se obratiti predstavnicima izbornih lista, upoznati ih sa činjenicom da je formirana većina za izbor vlade, kako bi se izjasnili da li žele da prisustvuju konsultacijama na osnovu člana 112 Ustava Srbije“, rekla je Pak Stanković.

O susretu sa Šešeljom, koji je lider SRS Pak Stanković kaže da sve novine upadaju spinove tabloida koji kao da samo čekaju susret Nikolić-Šešelj.

Podsetimo, juče je u medijima objavljeno da će Nikolić prekršiti Ustav ukoliko ne bude zvao sve predstavnike parlmentarnih stranaka na konsultacije, a pre nekoliko dana je izjavio da će Vučiću dati mandata.