Pretraga
Nova Borba
Pretraga
Pretraga
Pretraga
NIKOLIĆ ZABRINUT ZA VUČIĆA "Mogao je da prođe kao ĐINĐIĆ"

Foto: Tanjug

NIKOLIĆ ZABRINUT ZA VUČIĆA "Mogao je da prođe kao ĐINĐIĆ"

Predsednik je rekao da Vučića iz službi nisu upozorili na ono što se sprema.

Srbija
Autor: Kurir, Tanjug

Predsednik Srbije Tomislav Nikolić izjavio je da je zabrinut za život premijera Aleksandra Vučića koga su, kako je ocenio, mogli da ga ubiju kao Zorana Đinđića.

Nikolić je u intervjuu za “Kurir” kazao da niko iz službi bezbednosti Vučića nije obavestio da se nešto sprema. Kako je rekao, neophodno je da se sazna da li u službama ima stranih agenata, koji rade i za druge službe.

"Naravno da sam zabrinut za mog prijatelja Aleksandra. Radi se o predsedniku Vlade, a meni je lično još veći problem što je on moj prijatelj, što je o tome da je ugrožen saznao tek kad je bio zaista ugrožen", rekao je Nikolić.

Vučić, naglasio je, ne sme da bude sklonjen.

"Ne samo na taj najbrutaliniji način već nikako. Od njega trenutno zavisi sudbina Vlade, koju izvanredno vodi. S druge strane, to je porodični čovek, koji ima decu. Ko je to mogao da poželi da nečije dete na tako brutalan način ostane bez roditelja? Ovo što je moglo da se desi Aleksandru Vučiću, to u Srbiji nikad ne sme da se desi. A moglo je da mu se desi da ga ubiju kao Đinđića!", upozorio je Nikolić.