Pretraga
Nova Borba
Pretraga
Pretraga
Pretraga
Ništa skandalozno, neki tek juče shvatili ko je izborni pobednik

Foto: nesvil.com

Ništa skandalozno, neki tek juče shvatili ko je izborni pobednik

Mandatar Aleksandar Vučić ne vidi "ništa skandalozno" u prekidu jučerašnjeg skupštinskog zasedanja, osim što će za jedno popodne biti pomerene konsultacije o vladi, ali primećuje da su neki tek juče shvatili ko je osvojio nadmoćnu većinu

Srbija
Izvor: Tanjug

Nije to ništa skandalozno, osim što ste mogli da vidite da su neki koji su obećavali rešenja za sve vaše probleme, juče otkrili da imaju rešenje za cenovnik u skupštinskom restoranu", rekao je Vučić novinarima.

On je dodao da je sednica trebalo da se završi izborom predsednika parlamenta juče, ali da u tome što će biti nastavljena u ponedeljak ne vidi neki problem.

Primetio je, takođe, da su se juče u skupštini, kako je rekao, mnogi iznenadili nastupom "nekih novih klinaca", jer su, uveren je, očekivali da će biti "udaranja po skupštinskoj većini".

"Ti su mladi ljudi, međutim, spremni da se 'politički tuku', umeli su da odgovore i mnogi su tako i tek tada shvatili ko je zaista osvojio nadmoćnu većinu na izborima", prokomentarisao je mandatar.

"Malo će se, zbog jučerašnjeg prekida pomeriti rokovi za mandate i konsultacije o vladi, možda za jedno popodne. Ali, ne može se promeniti izborna volja građana".

"To ne bi uradio ni Pajtić, ali eto dogodilo se", prokomentarisao je mandatar jučerašnji prekid i zaključio:

"Normalno je da se ljudi razlikuju, normalno je da ima i strasti".

A upitan kako komentariše jučerašnju podršku socijalista tokom sednice skupštine, poručio je:

"Kakva sve pitanja nećete smisliti da biste dobili jednostavan odgovor na to s kim ćemo u kolaciju u vladi, ali taj odgovor nećete dobiti sigurno bar još pet, šest dana".