Pretraga
Nova Borba
Pretraga
Pretraga
Pretraga
Novi prelet: U Trgovištu Tadićev SDS se priklonio Vulinovim socijalistima

Socijaldemokratska stranka

Novi prelet: U Trgovištu Tadićev SDS se priklonio Vulinovim socijalistima

Zoran Đorđević, donedavni član SDS-a, istakao je da je razlog prelaska članova te stranke pre svega politički program.

Srbija
Izvor: Agencije

Odbornici Socijdemokratske stranke u Trgovištu danas su pristupili Pokretu socijalista.

Zoran Đorđević, donedavni član SDS-a, istakao je da je razlog prelaska članova te stranke pre svega politički program, kao i doslednost PS u političkoj borbi na svim nivoima, posebno na lokalu.

Đorđević je objasnio da je razlog prelaska i iskrena borba i briga za prava radnika i običnog čoveka, kao i značajni rezultati, koje je u toj oblasti ostvarilo Ministarstvo za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja, na čijem čelu se nalazi Aleksandar Vulin, lider Pokreta socijalista.

„Ako se neko danas u Srbiji bori za običnog čoveka onda su to Pokret socijalista i Aleksandar Vulin“, naglasio je Đorđević, saopštio je PS.

Generalni sekretar PS i predsednik poslaničke grupe PS-NŠ-UŠ u republičkom parlamentu Đorđe Komlenski je istakao da je Pokret socijalista i do danas u određenom obliku postojao u Trgovištu, ali da rukovodstvo želi još bolje rezultate na terenu.

Ljudi koji su danas pristupili Pokretu socijalista sigurno će doprineti da taj rad u budućem periodu bude mnogo kvalitetniji i mnogo više u interesu samih građana, rekao je Komlenski.