Pretraga
Nova Borba
Pretraga
Pretraga
Pretraga
NOVOPAZARSKA VEZA na probi! ZUKORLIĆ poziva LJAJIĆA da zakopaju "RATNE SEKIRE"!

Muamer Zukorlić i Rasim Ljajić/ Ilustracija: kurir.rs

NOVOPAZARSKA VEZA na probi! ZUKORLIĆ poziva LJAJIĆA da zakopaju "RATNE SEKIRE"!

Putem sopštenja, narodni poslanik Muamer Zukorlić pozvao je potpredsednika Vlade Srbije Rasima Ljajića da sve sukove ostave iza sebe.

Srbija
Izvor: Tanjug, RTS

Zukorlić je u sapštenju dostavljenom medijima naveo da oseća olakšanje znajući da će gest premijera doprineti spuštanju tenzija koje su ponovo podignute u Sandžaku.

Podsetimo, premijer Aleksandar Vučić je kazao da će nastojati mirno da reši slučaj gradnje objekta investitora Muamera Zukorlića, za koji se tvrdi da je nelegalan, da će se zakon poštovati, ali da to ne želi da rešava tako da rezultat bude razbijanje glava.

Potom je Zukorlić istakao da je zahvalan premijeru na pokazanom državničkom kapacitetu i zbo činjenica da ne dozvoljava da bude izmanipulisan,.

Sandžačka demokratska partija (SDP) ocenila je sinoć da je Zukorlić u svojim nezakonitim radnjama od početka imao prećutnu podrššku iz samog vrha vlasti, a sam Ljajić je za Zukorlića izjavio da je huligan koji ne poštuje nikakve zakone.

SDP, koja učestvuje u vlasti u Novom Pazaru i čiji osnivač je sadašnji lider SDPS-a Rasim Ljajić, nezadovljna je, jer smatra da je na ovaj način SNS pokazao da joj je partner Muamer Zukorlić.