Pretraga
Nova Borba
Pretraga
Pretraga
Pretraga
NOVOSAĐANI NAPADAJU TITULU: VOŠA GRABI KA LIDERSKOJ POZICIJI, može li je iko zaustaviti?

Vojvodina napada vrh/ Foto: fkvojvodina.rs

NOVOSAĐANI NAPADAJU TITULU: VOŠA GRABI KA LIDERSKOJ POZICIJI, može li je iko zaustaviti?

Nako prvog poluvremena, Borac deluje nemoćno u Novom Sadu, Lalatovićeva četa je ranim golom preuzela kontrolu nad mečom.

Srbija
Autor: Nova borba

Fudbaleri Vojvodine vode protiv čačanskog Borca u Novom Sadu nakon prvih 45 minuta golom Dušana Jovančića u 13. minutu i na dobrom su putu da nakon devet kola domaćeg prvenstva izbiju na lidersku poziciju.

Vojvodina kontroliše meč od samog početka, dok gostujući igrači ne mogu da nađu rešenje za presing "lala" i zasad ne deluju kao da bi mogli da iznenade na "Karađorđu".

Iako je uoči ovog kola bilo dosta spekulacija u vezi sa odlaskom Nenada Lalatovića sa mesta trenera Vojvodine, novosadski "belo- crveni" na terenu deluju kao da je sve u redu.

Ukoliko Vojvodina u preostalom delu utakmice sačuva prednost stečenu na početku meča, zaobići će Crvenu zvezdu i izbti na prvo mesto dmaćeg šampionata.

Podsećanja radi, sledeće nedelje, "Voša" gostuje Zvezdi u Beogradu i već tada će imati šansu da se učvrsti na prvom mestu i tako još jednom stavi do znanja fudbalskoj javnosti da je konkurent za osvajanje titule.